FELSŐBBFOKÚ TANULMÁNYOK INTÉZETE KŐSZEG
HUN / ENG  
A közelmúlt eseményei
2016. március 31.
11:00
iASK sajtótájékoztató az A38 hajón

Meghívó

A Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) 2016. március 31-én, csütörtökön, 11 órától sajtónyilvános bemutatkozó eseményt tart az A38 hajó Kiállítóterében (Budapest, Petőfi híd, budai hídfő). Az FTI munkatársai szeretnének lehetőséget biztosítani a nyilvánosság számára, hogy megismerjék az Intézet létrehozását megalapozó munkát, amit az ISES Alapítvány folytatott az elmúlt 22 évben Kőszegen, valamint az elkövetkező időszakra vonatkozó terveket, amiket immár az FTI keretei között terveznek megvalósítani.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Program:


Prof. Miszlivetz Ferenc, az Intézet m.b. főigazgatója: Az Intézet előtörténete és eddig végzett munkája, céljai és küldetése

Zétényi Lili, Hankiss Elemér felesége és Manchin Róbert, az Intézet kutatója, Hankiss Elemér kollégája és barátja: A Hankiss Központ és Archívum missziója

Mizsei Zoltán, az Intézet kutatója bemutatja a Mengyán András, Munkácsy-díjas designerrel közös installációt, - mely érkezéskor fogadja az érdeklődőket - és a Művészet és Tudomány programot.

Mátay Mónika, az Intézet kutatója mutatja be Sümegi István Mit jelent kérdezni? című könyvét.

Szöllősi-Nagy András, az Intézet kutatója méltatja Abonyi János és Miszlivetz Ferenc Hálózatok metszéspontjain című tanulmánykötetét.


Az esemény a Facebookon is elérhető, katt!